Lightsheer service


Vanwege de vele vragen van gebruikers naar een betaalbaar service alternatief voor de Lumenis Lightsheer diode laser is Dutch Optical dit initiatief begonnen. Wij zijn dan ook niet gelieerd aan Lumenis of haar distributeurs. Wij verlenen onze service hoofdzakelijk in Nederland en Belgie.
Wij onderhouden en repareren uw systeem volgens de fabrieks richtlijnen, dit heeft onze service engineer de afgelopen 14 jaar lang zo gedaan.
Heeft u zelf uw systeem geimporteerd? ook dan verlenen we gewoon service tegen de normale tarieven. Wij zijn een bedrijf toegewijd aan kwaliteit en klantenservice tegen redelijke kosten voor verrichte werkzaamheden.

Dutch Optical heeft alle Lightsheer onderdelen nieuw en meestal ook "refurbished" in het magazijn liggen, zodat we u snel van dienst kunnen zijn. Wij vervangen wél de slang van het handstuk en deze hebben we uiteraard op voorraad.

Wij bieden de mogelijkheid om zogenaamde refurbished onderdelen te plaatsen, dit zijn goedkopere gebruikte onderdelen die door specialisten in een nagenoeg nieuwstaat zijn gebracht. U kunt hierbij o.a. denken aan een voeding, een computer of een diodehandstuk.

Op dit moment bieden we ondersteuning voor de volgende modellen:

SP / EP
SC / EC
ST / ET
XC
DUET
DESIRE

Wij kopen ook Lightsheers, defect of werkend! neem ook hiervoor contact met ons op.

Bent u op zoek naar een 2de hands Lightsheer, kijk dan op onze occasion pagina of stuur een mail voor de meest actuele info.

Lightsheers

Achtergrondinformatie


Wij werken internationaal samen met andere bedrijven waardoor we gezamenlijk het monopolie van exclusieve distributie doorbreken. Enkele van deze partners zijn opgericht door medeontwikkelaars van o.a. de Lightsheer ET en DUET. Leveranties van onderdelen geschieden vanuit de gehele wereld, want Lumenis heeft verschillende prijzen voor de werelddelen!

De fabrikant Lumenis heeft baat bij exclusieve distributie, en zal de distributeur dan ook ten alle tijde ondersteunen. Als we het vergelijken met de situatie in de USA, daar is Lumenis zeker 65% van de markt kwijtgeraakt aan zogenaamde 3rd party service.

Er wordt door de distributeur ten onrechte beweerd dat wij voor de Lightsheer niet gecertificeerd zouden zijn, echter hebben we de certificering dik in orde. Deze certificering heeft geen verloop datum, en door de opgebouwde ervaring is hertraining ook niet zinnig. Wij zijn een serieuze concurent geworden en men probeert ons in een negatief daglicht te stellen. (Wouter is 9 jaar bij die distributeur werkzaam geweest, grotendeels als Senior Service Egineer).

Met meer dan 70 lightsheers in onderhoud en ruim 16 jaar ervaring mogen we stellen dat we specialisten zijn. Tevens voldoen we aan de richtlijnen uit het convenant veilige toepassing medische techniek. Onze engineers zijn dagelijks bezig in ziekenhuizen en klinieken en hebben een achtergrond in lasers, Flexibele scopen, en algemeen medisch onderhoud waarvan patiëntenveiligheid een belangrijk onderdeel is.

Wij zijn dan ook zeer bereid om mensen die twijfelen referenties te geven.

Lightsheer is een geregistreerde handelsnaam van Lumenis LTD.